6 Modetips

1. ALTIJD ACCESSOIRE DRAGEN

Probeer ten minste één accessoire te dragen, of het nu gaat om een statement ketting, een pop-color tas of een geweldig paar oorbellen (of al het bovenstaande). Een solide statement stuk kan een ensemble in enkele seconden van ho-hum naar een opvallend geheel brengen.

2. MAAK EEN CAPSULE WARDROBE

Het niet zo geheime geheime wapen van een stylist is een capsule wardrobe. Een kast vol items die met gemak kunnen worden gemengd en gecombineerd, dit kan het giswerk uit je ochtend halen. Investeer in klassiekers die een leven lang meegaan, zoals een geweldige spijkerbroek, een eenvoudige LBD en tijdloze sieraden.

3. PROBEER EEN STATEMENT SCHOEN

Als het gaat om schoeisel, kleur, print en stijl heeft het een enorme esthetische punch – en ze hoeven ook geen torenhoge hakken te zijn (flats kunnen hetzelfde statement maken en je voeten zullen je bedanken). Zelfs als je look terloops bij elkaar wordt gegooid, kan het toevoegen van een bedrukte platte of een pop-of-color wig ervoor zorgen dat dingen opzettelijker lijken.

4. BEZIT TEN MINSTE ÉÉN GESPREK STUK

Af en toe heb je die pure “wow”-factor nodig. Of het nu gaat om een geweldig paar over-de-knie laarzen, een vintage jurk die je uit de kast van je moeder hebt geleend of een benijd bare handtas van Patrizia Pepe die je bij de Maes & Hills Collection hebt gekocht, houd iets in je arsenaal voor de dagen dat je echt stijlvol moet verschijnen.

5. LEER JE LICHAAMSVORM KENNEN

De gouden regel van stijlvolle vrouwen? Pas eerst. Daarmee is het belangrijk om je lichaamsvorm te leren kennen. Beschouw jezelf als een petite peervorm en geef er de voorkeur aan om je schouders te benadrukken? Bouw je kast met kleding die de schijnwerpers zet op je vorm en favoriete functies.

6. LEEFTIJD IS SLECHTS EEN GETAL

Als het gaat om het proberen van een nieuwe trend of het rocken van een stuk dat je opvalt, sta dat nummer niet toe om te voorkomen dat je iets nieuws probeert. 62 en op zoek naar een spijkerbroek? Probeer het eens! 22 en willen overstappen naar een dichtgeknoopte, zakelijke kast? Knoop het dicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *